3 anledningar till att flyttstäda själv

Det är mycket att göra inför en kommande flytt! Lådor ska packas, saker ska rensas och hela ens liv ska förflyttas från ett hem till ett annat. En annan sak som behöver göras är att städa ut den gamla bostaden. Antingen anlitar man en städfirma Uppsala som hjälper till med städningen, eller så tar man tag i flyttstädning Uppsala själv! Det finns för- och nackdelar med båda alternativen, men vi har listat tre anledningar till varför det är bra att flyttstäda själv.

  1. Spara pengar

Först och främst så sparar man pengar genom att genomföra ett flyttstäda Stockholm själv! Det kostar en hel del att anlita ett städbolag. Pengar som man istället kan lägga på roligare saker, såsom möbler, inredning eller annat som behövs i det nya hemmet. Om man har möjligheten att spendera pengar på hjälp är det alltid bra – men det är faktiskt inte så svårt att flyttstäda på egen hand!

  1. Vet att allt blir utfört korrekt

Nog för att städbolag är duktiga på det dem gör – men om man genomför städningen själv är man alltid helt säker på att allt som ska göras blir gjort. Då har man koll på precis allt som är städat och kan vara säker när bostaden ska inspekteras.

  1. Det kan vara roligt

Det låter kanske konstigt för de som inte gillar att städa, men en flyttstädning kan faktiskt vara ganska rolig! Gör det till en rolig aktivitet genom att lyssna på en ljudbok, eller bjud in alla vännerna och genomför städningen tillsammans! Det finns säkerligen människor i ens bekantskap som ställer upp som det bjuds på lite mat och dryck. Efter städningen kan ni njut av en sista pizza och en god dryck i ett skinande rent hem – som bara väntar på att dess nya ägare ska komma och bo där!

Publicerat i hem